MHP ESKİPAZAR ADAY ADAYI MUHARREM KAYNAR AÇIKLAMA YAPTI


 

muharrem-kaynar12 yıldır yürüttüğü MHP Eskipazar İlçe Başkanlığı görevinden Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa eden Muharrem Kaynar yaptığı açıklamasında şöyle dedi;

“Onurum ve şerefimle yürütmüş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Eskipazar İlçe Başkanlığından, partimin bayrağını en yükseklere çıkarmak için MHP Genel Merkezimin genelgeleri gereği Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için istifa ettim.

Türk Milliyetçisi olmanın verdiği gururla hayatımda en çok sevdiğim ilçem olan Eskipazar’a hizmet etmek için yola çıkmış bulunmaktayım.

Çıkmış olduğum bu yolda dostlarımın yardımlarını, yaşlılarımızın hayır dualarını, gençlerimizin desteğini alacağımdan kuşkum yoktur.

Niçin Eskipazar’ımıza aday adayıyım? Bu soruyu zaman zaman eşim, çocuklarım, partililerim, zaman zaman da köylülerim sordu. Anneler, babalar, öğrenciler, öğretmenler, tarımcılar, turizmciler, gençler, işletmecilik yapan esnaf kardeşlerim sizin için adayım. Çünkü yeryüzünde insana emanet edilmiş en kutsal varlık insandır.

Bu duygularla aday adaylığımın, öncelikle Eskipazar’ımıza ve Ülkemize sonra Partime sonra da şahsıma hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Editör: Haber Merkezi