İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin ve ekibi sahaya inmeye başladı.

İYİ Partili kadın kolları geçtiğimiz hafta Safranbolu’da kadınlarla çay sohbeti yapmışlardı. İl Başkanı Erol Serin ve teşkilat yöneticileri geçen hafta yine Yenice esnafını ziyaret etmişlerdi.

Bugün de İl Başkanı Serin doğup, büyüdüğü Eskipazar İlçesine yeni atanan Kaymakama hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

İlçe esnafını gezen Serin, esnafların tek tek sorunlarını dinledi ve sohbet etti.

Eskipazar’ın makus kaderini kırması gerektiğini vurgulayan İYİ Partili Erol Serin “Eskipazar geçmişten bu yana hak ettiği hizmetleri alıp, bir türlü gelişemedi. İnşallah iktidara geldiğimiz zaman, şirin ilçemizin kalkınmasına daha fazla önem göstereceğiz.” dedi.

Eskipazarlı Esnaf ve vatandaşlarla yaptığı sohbetlerin ortak noktasının hayat pahalılığı olduğunu vurgulayan Erol Serin “Tüm yurt genelinde olduğu gibi insanlarımız hayat pahalılığından çok şikayetçi. Devletin istatistik kurumu Tüketici Fiyat Endekslerini, enflasyonları ne kadar düşük göstermeye çalışırsa çalışsın, çarşıda, pazardaki enflasyon almış başını gidiyor. Bir yıl önce 10 Liraya aldığı bir gıda maddesini şimdi 20 Liraya alamadıklarını belirtiyorlar. Halkımızdan hayat pahalılığını saklamaya çalıştıklarını sananlar vatandaşı değil, kendilerini kandırıyorlar. Hayat pahalılığının yanısıra, işsizlik de almış başını gidiyor. Vatandaşın geleceğe dair umutlu bir beklentisi kalmamış. Allah’ın izni ile Genel Başkanımız Meral Akşener’in Başbakanlığında refaha tekrar kavuşacağız.” diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi