MHP ESKİPAZAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RECEP TÜRKOĞLU “ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMIYORUZ. İNSANIMIZ, HAK ETTİĞİ İLGİYE HASRET KALMIŞ”


 

recep-turkoglu-eskipazar


Milliyetçi Hareket Partisi Eskipazar Belediye Başkan Adayı Recep Türkoğlu 30 Mart’ta yapılacak seçim çalışmalarına esnaf gezileri ile hız vermeye başladı.

İlçe esnafını ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Recep Türkoğlu ve ekibi gördükleri yoğun ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Recep Türkoğlu “Seçim atmosferine girdiğimiz bu günlerde çalışmalarımıza esnaf ziyaretlerimizle devam ediyoruz. Vatandaşımızın bize olan teveccühünün zaten farkındaydık ancak bunu çalışmalarımızda daha iyi gördük. Vatandaşımızın gösterdiği yoğun ilgiden çok memnunuz. Bize gösterilen bu ilgiyi boşa çıkaramayacağımızın bilinmesini istiyorum.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin her gün bir program çerçevesinde esnaf gezilerine, resmi daire ziyaretlerine ve mahalle çalışmalarına ağırlık vererek çalışmalarına devam ediyorlar.

Eskipazar’da çalmadık kapı, sıkmadık el, hatırını sormadıkları kişi bırakmayacak şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü belirten MHP Adayı Recep Türkoğlu Karabük Net Haber’e şu açıklamalarda bulundu;

recep-turkoglu“Kapısını çaldığımız, elini sıktığımız tüm hemşerilerimin bize karşı olan ilgilerini açık bir şekilde görebiliyorum. Bunun nedeni ise beş yıldır Eskipazarlı hemşerilerim, mevcut Belediye Başkanı tarafından dışlanmışlar. Dertlerini anlatmaya gitseler kapı yüzlerine kapanmış. İlçemizde gündüzleri esnaf ve Pazar gezileri, akşamları da ev ve mahalle toplantıları yapıyoruz. Her kesin ortak şikayeti, mevcut belediye başkanı tarafından bekledikleri ilgi ve alakayı göremedikleri yönünde. Şirin ilçemizde ‘senin adamın, benim adamım’ zihniyeti hakim olmaya başlamış. Bunlardan herkes mustarip. Tüm hemşerilerim şunu bilmeli ki, burada seçim iki kutuplu olarak geçecektir ve bu iki kutbun en büyüğü olan ise biziz. Kimse vatandaşın kafasını karıştırma çalışmalarına girmesin. Eskipazar’da Allah nasip ederse, vatandaşlarımızla el ele birlikte en güzel hizmeti ve projeleri nasıl sunacağımızı herkes görecek.”

 

Editör: Haber Merkezi