2014 30 MART YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİ KARABÜK’ÜN ESKİPAZAR İLÇESİNDE AK PARTİ’DEN 6 ADAY ADAYI ÇIKTI



İLÇEDE, ADAY ADAYLARI ARASINDA RAMAZAN AVCI EN GÜÇLÜ İSİM OLARAK GÖSTERİLİYOR


 

ramazan-avci-eskipazar


Eskipazar Belediye Başkanlığı için AK Partiden Aday Adayı olan Ramazan Avcı, resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı Rıfat Yaman’a Aday Adaylığı ile ilgili belgeleri teslim eden Ramazan Avcı, Ak Partiden şu ana kadar başvuran 6 Aday Adayından biri oldu.  Ramazan Avcı Başbakanlıktan emekli.

AK Parti Eskipazar İlçe Başkanlığına gelerek İlçe Başkanı Rıfat Yaman’a Aday Adaylığı ile ilgili belgeleri teslim eden Ramazan Avcı, AK Partiden şu ana kadar başvuran 6 Aday Adayından biri oldu.

Ramazan Avcı Başbakanlıktan emekli ve Eskipazar’ın Kuzviran Köyü nüfusuna kayıtlı.

AK Parti’de aday adayları arasında en güçlü isim olarak gösterilen Ramazan Avcı “Eskipazar’ımız göç veren değil, göç alan bir ilçe olsun diye, var olan fabrikaları çalıştırılsın diye, yeni fabrikalar açılsın, işsizlik son bulsun diye, birlik beraberlik olsun, kimse kimseye kırgınlık gütmesin diye, Avrupa Birliğinin ve İller Bankasının desteklediği pek çok proje hayata geçsin diye, her şeyden önemlisi, insanımızın yaşam kalitesi yükselsin diye Ak Partiden Eskipazar Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldum. Eskipazar’a her gelişimde, ilçem için ne yapabilirim diyerek pek çok proje tasarladım. Bu sürecin sonunda Belediye Başkanı olursam bir bir hepsini hayata geçireceğim. Hemşerilerim bir başka arkadaşımı başkanlığa layık görürse projelerimi onunla da paylaşmaya hazırım. Her şey çok daha güçlü bir Eskipazar için.” dedi.

İlçede esnafı ziyaret eden Ramazan Avcı’nın vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü dikkat çekti.

Ramazan Avcı’nın yanı sıra, AK Parti Eskipazar Belediye Başkan Aday Adayları şunlar; Mevcut Belediye Başkanı Dursun Baş, Mustafa Omuzoğlu, Deniz Özdemir, Hatice Öz ve Bayram Demir.