BBP ADAYI EROL SERİN ESKİPAZAR’DA 200 ARAÇLIK KONVOY İLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI


 

erol-konvoy


Büyük Birlik Partisi’nden Eskipazar Belediye Başkan Adayı olan Erol Serin, geçtiğimiz gün sevenleri ile birlikte yaklaşık 200 araçlık bir konvoy ile gövde gösterisi yaptı.

BBP’nin seçim bürosu açılışına katılan Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Bozok’u ilçe girişi Mermer’de karşılayan Serin’in kalabalık konvoyu dikkatleri çekmeyi başardı.

erol-konvoy-1İlçede büyük bir hareketlilik yaşatan Erol Serin’in ilçe merkezinde halka hitaben kısa bir de konuşma yaptı.

Kalabalık bir kitleye konuşma yapan Erol Serin, Eskipazar’da artık daha güler yüzlü, halkla iç içe bir belediyeciliğin özlendiğini belirterek şunları söyledi;

“Eskipazarlı onurludur. Eskipazarlı gururludur. Kendisine tepeden bakan, hakir gören idarecileri her zaman sandığın dibinde bırakmıştır. Hemşerilerim artık kendisine değer veren, görüş ve düşüncelerini dinleyen bir belediye başkanının özlemini çekiyor. Eskipazar’da, halkın katılımı ile belediyecilik anlayışını göstereceğiz. Eskipazar beni tanır, ben Eskipazar’ı tanırım. Hemşerilerimin neler istediğini ve bu şirin ilçemizin kalkınması için ne gibi projelerin geliştirilmesini benden iyi kimse bilemez. 30 Mart’dan sonra senin adamın, benim adamım anlayışına son vereceğiz. Hiç kimseyi dışlamayacağız. Nasıl yıllardır hemşerilerimi sevgi ve muhabbetle kucakladıysam, onlarında benim elimden tutacaklarından hiçbir şüphem yok. Eskipazar ya bir beş yıl daha ‘ben yaptım oldu’ zihniyeti ile despotça yönetilecek, ya da kendisine değer veren, güler yüzlü bir belediye başkanına kavuşacak.”