CHP ESKİPAZAR ADAYI DURMUŞ ULUKAYA, SEÇİMLERİ KAZANMAYI HEDEF OLARAK BELİRLEDİĞİNİ AÇIKLADI


 

chp-eskipazar-adayiCHP Eskipazar Belediye Başkan adayı Durmuş Ulukaya oldu

Cumhuriyet Halk Partisi 30 Mart 2014 tarihindeki Yerel Seçimlere Eskipazar’ı çok iyi tanıyan, 28 yıl Eskipazar’da memurluk yapan ve Eskipazar Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür Vekilliğinden emekli olan Durmuş Ulukaya ile girecek.

Devlet memurluğundaki tecrübesini Eskipazar’a Belediye Başkanı seçilerek kullanmak istediğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Eskipazar Belediye Başkan adayı Durmuş Ulukaya yaptığı açıklamada, “Eskipazar’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti olarak çıkartmayı hedefliyoruz. İlçe teşkilatı olarak bunu başarabileceğimize inanıyorum. Çünkü 28 yıl boyunca Eskipazar’da görev yaptım. Eskipazar’ın sorunlarını çok iyi biliyorum. Halkımızla diyaloglarım en üst seviyede. Kapısını çalamayacağım hiçbir esnaf veya vatandaşımız yok. Çünkü ben sürekli esnaf ve halk ile iç içe oldum. Memurluk yaptığım süre içerisinde kim olursa olsun imkanlarım nispetinde yardımcı oldum. Partim beni Eskipazar’a belediye başkan adayı olarak görevlendirdi. Bu benim için çok büyük bir onur oldu. Bende, beni Eskipazar’a aday olarak gösteren başta İl teşkilatımızı ve ilçe teşkilatımızı belediye başkanlığını kazanarak onları mahcup etmeyeceğim. Benim sevdam koltuk sevdası asla değil, benim sevdam Eskipazar sevdasıdır. Bu düşünce ile seçimlere gireceğim ve halkımızdan oy isteyeceğim. Eskipazar’ın bir evladı olarak halkımızın bana oylarını vererek sahip çıkacağından şüphem yok” dedi

Birkaç gün içerisinde Eskipazar’da seçim çalışmalarına başlayacağını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Eskipazar Belediye Başkan adayı Durmuş Ulukaya ilçe için yapacaklarını zaman içerisinde açıklayacağını da sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi