-          ESKİPAZAR YARIAÇIK CEZAEVİ’NDE YATAN MAHKÜM YAKINLARINDAN İLGİNÇ İDDİA


-          GARDİYANLARIN, MAHKÜMLARA “SİZİ KAPALI CEZAEVİNE GÖNDERİRİZ” TEHDİDİYLE PARA ALDIKLARI İDDİA EDİLİYOR.


 

eskipazar-cezaevi

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde bulunan yarı açık cezaevinde yatan bazı mahkûm yakınlarının iddiaları, ilgili yetkililerin mutlaka araştırması gereken bir cinsten.

Mahkûm yakınlarının haber merkezimize bulundukları iddialara göre; Eskipazar yarı açık cezaevindeki bazı gardiyanların, yine bazı mahkûmlar üzerinde “hakkınızda rapor tutar ve sizi kapalı cezaevine göndeririz” şeklinde baskılar yaparak, düzenli para aldıkları yönünde yer alıyor.

Bazı mahkûm yakınlarının bu iddialarının doğruluk derecesi kesin olmamakla birlikte, yetkililer tarafından araştırılması isteniliyor.

KARABÜK NET HABER’İN YORUMU

Bu haberimiz her ne kadar iddialara dayalı bir haber olsa da ve kesin doğruluğu olmamakla birlikte Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılacak bir araştırma ile sonucu ortaya çıkacaktır.

Karabük Net Haber olarak, bu haberi yaparken amacımız Eskipazar Yarı Açık Cezaevi yetkililerini, çalışanlarını ve gardiyanlarını töhmet altında bırakmak değildir.

Amacımız bazı mahkûm yakınları tarafından ısrarla haber merkezimize ifade edilen bu iddiaların doğru olup, olmadığının ortaya çıkarılmasıdır.