eskipazarın içi dışı kaymak gibi asfalt oldu, hastanemiz ter temiz, toki evlerimiz yapıldı, organize sanayi oluşmaya başlayınca eskipazarı hayal edemiyorum. bunları kim yaptı. oyumuz ak partiye. kimsenin şansı yok mustafa başkan göreve devam eder.
Hüseyin Dönmez geliyor, Eskipazarda Akp’ye fark atacağız inşallah
Yenice Akp adayı Çoşkun Güven Zonguldak TTK’ya işçi alımı için yenice ilçesine nüfusuna kayıtlı olanlarıda iş sözü vermiş Akp desteklemem ama yaptığı işi takdir ediyorum, bizim buradaki AKP belediye başkanı Mustafa Yarkan beyfendi ise tekstil de Karabükten işçi getiriyor, Kayınsu fabrikasında yine karabükten çalışanlar varmış önce kendi ilçesine sahip çıksın kendi öz evlatlarını sahip çıkmasını beceremiyor? Eskipazar halkı bu beceriksiz başkana mı oy atacak???
Hüseyin Dönmez ailecek 6 oyumu sana verecektim yalnız geçen gün Akp’liler ile seni aynı masada görünce sana oy vermekten vaz geçtim kusuru bakma AKP İl başkanı ve AKP mevcut başkan ile yan yana görmeye bile tahammülüm yok,Karabükte Rafet vergiliye karşı nasil cephe alınıyorsa sende cepheni alacaksın yan yana gelmek nedir?