BÖLGE HABERLERİ

ENZA HOME & WELTEW HOME MAĞAZALARI AÇILDI

Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük ev malzemeleri mağazası olan Enza Home ve Weltew Home mağazalarının açılışı 100. Yılda yapıldı. Toplam 5

Abone Ol


Toplam 5 Bin metre kare kapalı alan içinde 6 katlı mağazasında hizmet veren Enza Home & Weltew Home mağazalarında halıdan, ev mobilyalarına, ev aydınlatmalarından, küçük ev eşyalarına kadar çok sayıda ev trend ürünleri Karabük ve bölge halkına sunuldu.

Enza Home & Weltew Home Mağazaları açılışında Vali Fuat Gürel, Yataş Grup Siyosu Nuri Öztaşkın, Weltew Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve Moster Başkanı Mustafa Balcı, İl Emniyet Müdürü Sırrı TUĞ, Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İl Jandarma Komutanı J. K. Albay Ali sefa Yılmaz, Defterdar Osman Kocaş, İl Genel Meclis Başkanı Hasan YILDIRIM, Çalışma ve İş kur İl Müdürü Coşkun Güven, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip sökmen, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan ÖZTÜRK, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Ahmet Ustaoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, Safranbolu Ticaret Odası Başkanı Ali Sami Acar, PTT Baş Müdürü Şükrü Elmas, İl Ticaret Müdürü Ferudun KARATAŞ, MÜSİAD Başkanı Ahmet NUR, İl Özel İdare Sekreteri Yardımcısı Bahattin Eroğlu, Eskipazar Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Civa ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yılmaz Mobilya bünyesinde kurulan Enza Home & Weltew Home Mağazaları açılışı ile birlikte halkın yoğun ilgisini gördü.

{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }