20150627AW462772_01Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, emeklilerin hükümetin kurulmasını dört gözle beklediğini söyledi.


 

Başkan Bulut, bu yıl 40 -50 senedir Türkiye’de görülmeyen bir seçim yaşadıklarını söyleyerek, “Geride bıraktığımız  7 Haziran seçimleri adeta emeklinin üzerine kurulu bir seçim oldu.

Bütün siyasi partililer, birinci madde olarak emekliyi, ikinci olarak ise asgari ücret ve taşeronları halka seslendirdi. Bütün siyasi partiler seçim çalışmaları boyunca emeklileri dilinden düşürmedi. Birbirinden parklı vaatler verildi. Milli iradeye her kes saygılı olacak ve bu seçimlerde herkes kendine düşen dersi çıkardı.

Bu ülkede insanlar her kesime oy verdi. Şimdi önümüzde bir süreç var ve herkesin beklentisi hükümetin kurulması. Kimsenin mızıkcılık yapmasına gerek yok ve bu hükümet kurulmalı. Ülkede boşluk olmamalı. Sınırda yaşananları yakından takip ediyoruz.

Emekliler olarak bizlere vaat veren partilerin koalisyon girmelerini halinde şartlarında birinin bize vaatleri olduğunu biliyoruz.

Bunun için emeklimiz şimdi bu vaatte bulunan partilerin koalisyon hükümetine girmeleri durumunda emekliye verdiği sözleri kırmızı çizgi olarak göstermesinden dolayı kurulacak hükümeti dört gözle bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi