Eflani

EFLANİ'DE MHP HATİPOĞLU İLE ÇIKTI

EFLANİ'NİN SEVİLEN ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN AHMET REMZİ HATİPOĞLU'NUN OĞLU HULUSİ HATİPOĞLU MHP'DEN BELEDİYE

Abone Ol

EFLANİ'NİN SEVİLEN ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN AHMET REMZİ HATİPOĞLU'NUN OĞLU HULUSİ HATİPOĞLU MHP'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU


 

MHP EFLANİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA HULİSİ HATİPOĞLU’NU ADAY GÖSTERDİ


 



            VİDEOLU HABER  

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük’ün Eflani ilçesinde Belediye Başkan adayını Hulisi Hatipoğlu olarak açıkladı.


MHP teşkilatı Eflani ilçesinde Belediye Başkan adayı olarak işadamı Hulusi Hatipoğlu düzenlediği törenle açıkladı. Düzenlenen aday tanıtım törenine; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Başkanı Metin Demirel, Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş, Eflani İlçe Başkanı İrfan Ulusoy, İl Kadın Kolları Başkanı Melek Akbulut, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

1999'da MHP'den Belediye Başkanı seçilen ve 2004'te aday olmayan, Eflani'de 15 yıl Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Remzi Hatipoğlu'da törene katıldı.

1989-1994 tarihlerinde iki kere Doğru Yol Partisinden, 1999 Yılında da Milliyetçi Hareket partisinden seçilerek, 15 yıl boyunca Eflani Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Remzi Hatipoğlu'nun, uzun yıllardır İstanbul'da yaşayan oğlu Hulusi Hatipoğlu MHP'den aday oldu.

Aday tanıtım töreninde konuşan Eflani İlçe Başkanı İrfan Ulusoy, Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Eflani’de de seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, “Uzun süren bir çalışma sonucunda Hulusi Hatipoğlu ağabeyimizle hedefe ulaşacağımıza karar verdik ve sizlerin huzuruna çıktık. İnşallah Eflani’de Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanı görev yapacak ve yıllardır beklediğimiz hizmetler birer birer gerçekleşecek” dedi.

MHP Eflani Belediye Başkan adayı işadamı Hulusi Hatipoğlu ise hedeflerini anlattı.

Hatipoğlu, “Aday olmamda en büyük etkenlerden biri de Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili. Kendisi bizi her zaman destekledi ve aynı desteğin Eflani’ye yönetirken de vereceğinin garantisini verdi. Sayın başkanımızı bilenler bilir, Rafet Başkan ha söz vermiş, ha senet vermiş şeklinde tanınır. Bu sözler Eflani için çok büyük bir şanstır, bunun değerini ve kıymetini bileceğiz ve Rafet Başkanla el ele çok iyi vakıf olduğumuz sorunlarımız birer birer çözeceğiz. Tüm hemşehrilerimizden gerçekleşecek seçimlerde desteklerini bekliyorum” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise törende yaptığı konuşmada, “4,5 yıldan bu yana görevdeyiz. Karabük merkezde tüm ilçelerimizden insanlarımız yaşıyor. Biz başından bu yana diyalog içerisinde çalışmaya gayret ediyoruz ancak ne yazık ki bunu sağlayamadık. İbrahim Ertuğrul kardeşimizi severim, ancak şu ana kadar kendisiyle bir kez bir araya gelip Eflani ile ilgili bir konu konuşamadık, bunun sorumlusu da AK Parti İl teşkilatıdır. Kendileri Karabük’te başarılı bir belediye başkanı seçmişlerde biz onun üzerine mi gelmişiz. Yaptıkları ortada, tabi bizim yaptıklarımızda ortada. Hepiniz Karabük’e geliyor ve yapılanları görüyorsunuz. Mezbahamız, hal binamız, dolmuş duraklarımız, sosyal yaşam merkezlerimiz, su şebekesinin yenilenmesi, asfalt çalışması, doğalgaz, parklar ve daha duyamayacağımız birçok hizmet. 4,5 yılda 14 AK Partili bakan karşıladım, ancak ne hikmetse hiçbiri Karabük Belediyesine çıkmadı. Ama bugün Osman Baydemir ile el ele halkı selamlıyorlar. Biz hangi konumdayız, vatan haini konumunda olan biz miyiz, onu siz değerlendirin. Biz ilçelerimize neden hizmet etmeyelim, oturup müşterek programlar yapmayalım? Diyorum ki, Karabük’te bir havaalanı yapılacaksa Eflani’ye yapılmalı. Karabük’ün, Safranbolu’nun hatta Bartın’ın ortak kullanabileceği bir havaalanı, ancak hep bir ağızdan olmaz diyorlar, çünkü bunu Rafet Vergili söylüyor. Buna kim destek verecek, Eflani Belediye Başkanı destek verecek, peki ben bir yıldan beri bunu konuşurken siz İbrahim Ertuğrul beyden bu konuda bir destek duydunuz mu, Eflani Belediyesi ile müşterek çözeceğimiz hiç mi problem yok. Biz isterdik ki ilçelerimize de müşterek çalışmalar yapalım. Ama önümüzde ki seçimler bir dönüm noktası olacak. İnşallah Karabük ve Eflani belediyelerini de kazanacak ve Eflani görülmedik bir hizmet alacak. Gurbetteki hemşehrilerimiz Eflani’ye geldiği zaman zevk alacak, mutlu olacak. Ben adayımıza başarılar diliyorum, her zaman yanında olduğumuzu huzurlarınızda bir kez daha ifade ediyorum.” dedi.

MHP İl Başkanı Metin Demirel ise törende yaptığı konuşmada Eflani’nin sürekli göç verdiğine ve her geçen gün eridiğine dikkat çekerek, “Bu kötü gidişe dur demek için yola çıkıyoruz, Hulusi Hatipoğlu gibi deneyimli bir işadamı kardeşimize sizlerden destek bekliyoruz. Ben Hulusi kardeşimizin Rafet Vergili başkanımızla birlikte yapacağı çalışmalarla Eflani’nin makus talihini yeneceğine inanıyorum. Şimdi kendisine partimizin rozetini takıyorum, ancak 30 Mart sabahı belediye başkanı seçildiği anda parti rozetini çıkartıp tüm Eflani’nin belediye başkanı olmasını, herkesi kucaklamasını rica ediyorum” diye konuştu.

HABERİN VİDEOSU


 

{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }