Eflani ilçesini ziyaret eden Vali Gürel, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretiyle birlikte Yüksek Okullarda incelemelerde bulundu.

Üniversite Öğrencilerinin Sorunları Masaya Yatırıldı

Vali Fuat Gürel, ilçelerinde bulunan Yüksek Okullarda yeni dönemde eğitim görecek öğrencilerin sorunlarını asgari seviyeye indirmek ve rahat etmelerini sağlamak amacıyla incelemelerine devam etti.

2022-2023 Eğitim öğretim dönemi öncesi Karabük Üniversitesi Eflani Meslek Yüksekokulunda İş Sağlığı ve Güvenliği, Aşçılık ve Gıda Kalite Kontrolü Analizi Bölümlerinde okuyan  ve yeni sezonda Eflani Meslek Yüksek Okulunu tercih eden öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik konuları Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

KBÜ Eflani Meslek Yüksekokulunu tercih edecek öğrencilerin barınma, ulaşım, yemek ve güvenlik durumları hakkında Eflani Kaymakamı Büşra Güneş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven'den öğrenci sayıları hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, 12 Eylül'e başlayacak 2022-2023 Eğitim öğretim yılı öncesinde gerekli çalışmaların tamamlanması yönünde talimatlarda bulundu.

Eflani Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen değerlendirme toplantısına Eflani Kaymakamı Büşra Güneş, Eflani Belediye Başkan Vekili Erdal Karaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, İl Genel Meclis Üyesi Mesut Aydın, İlçe protokolü ile Muhtarlar katıldı.

Eflani de Esnaf Ziyareti

Öte yandan Vali Fuat Gürel, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Mesut Aydın ve ilçe protokol üyeleri ile birlikte Eflani ilçemizde faaliyet gösteren esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi