Uzun yıllar AK Parti Eflani İlçe Başkanlığı yapan Muhammet Ersin Cebeci’nin istifası kabul edildi.

Yaklaşık bir ay önce kamuya personel alımları ile ilgili Eflani İlçe teşkilatının isteklerinin sürekli kabul görmediği gerekçesi ile ilçe başkanlığından istifa ettiğine dair verdiği dilekçe Karabük İl başkanlığı tarafından kabul edildi.

AK Parti Karabük İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Genel Merkez MKYK Üyemiz ve önceki dönem Denizli Milletvekilimiz Sayın Nurcan Dalbudak’ın katılımıyla Eflani İlçe Başkanı Muhammet Ersin Cebeci’yle yapılan görüşmeler sonucunda, Eflani İlçe Başkanlığı görevinden istifasını sunmuştur. Uzun yıllar Eflani İlçe Başkanlığı görevini sürdüren, partimize yapmış olduğu destek ve emeklerinden dolayı Muhammet Ersin Cebeci’ye teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.” denildi.

Geçtiğimiz ay ilçe başkanı Cebeci ile birlikte istifa dilekçesi veren AK Parti Eflani İl genel Meclis Üyesi Ahmet Koç’un ise istifa dilekçesinin henüz değerlendirmeye alınmadığı da öğrenildi.

Cebeci’nin istifası ile birlikte boşalan AK Parti Eflani İlçe Başkanlığına önümüzdeki günlerde uygun görülen bir ismin atanacağı da belirtildi.