AK Parti Karabük teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük teşkilatı ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, iftar programında bir konuşma gerçekleştirerek katılımlarından dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Karabük teşkilatına teşekkür etti. Altınöz, birlik ve beraberliğin daim olmasını diledi.

MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar ise nazik davetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek birlik ve beraberliğin daim olmasını istedi.

İftar programına AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, Yortan Belde Belediye Başkanı Ali Şık ile teşkilat mensupları katıldı.
 

Editör: Haber Merkezi