Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde kurulan Safran Çocuk Oyunevi, minikleri misafir etmeye devam ediyor.

4 ile 7 yaş arasındaki çocukların eğlenerek öğrendiği ve kaliteli, hoşça vakit geçirdiği Safran Çocuk Oyunevi; randevu sistemi ile 09.00- 12.00 ve 14.00- 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Zekâ oyunları, masal anlatma ve kitap okuma saati; serbest zaman oyun, görsel sanat ve müzikli dans etkinlikleri gibi pek çok aktivitenin bir arada yapıldığı oyunevinin, aileler tarafından da benimsendiğini kaydeden Belediye Başkanı Elif Köse, “Uzman eğitmenlerimiz gözetiminde oyun oynayarak sosyalleşen çocuklara; eğitimciler masal dinletiyor, resim ve drama etkinlikleri yaptırıyor. Burada hijyene de çok önem veriyoruz.  Vatandaşlarımız çocuklarını gönül rahatlığı ile oyunevimize bırakabiliyorlar.” dedi.

Oyunevinin şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz olduğunu ifade eden Başkan Köse, “Çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve en önemlisi kendilerini doğru ifade edebilen bir nesil olarak yetişmeleri en büyük isteğimiz. Bu hedefle, Safranbolu Belediyesi olarak çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

Oyunevinden faydalanmak isteyen vatandaşların, en az bir gün önce 0 370 725 52 42 no.lu telefondan randevu almaları gerekiyor.
 

Editör: Haber Merkezi