Geçtiğimiz gün Yenice İlçe Halk Eğitimin sene sonu sergi açılışı kurdelesini CHP İl Başkanı ile Safranbolu Belediye Başkanı kesti.

Birkaç gün önce Yenice İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünde kursiyerlerin yıl boyu yaptığı el işi eserlerin sergisi açıldı. Sergi açılışına kursiyerler tarafından davet edilen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, beraberinde CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ile birlikte katıldı.

Yenice Kaymakamı Yasin Erdem ve Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı ile birlikte kurdele kesimi yapılarak, kursiyerlerin yıl boyu yaptıkları el işi sergisi gezildi.

CHP’lilerin yer aldığı sergi açılışındaki kurdele kesiminde MHP’li Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile AK Parti Yenice İlçe başkanı Erdal Yirmibeş’in olmaması ise “CHP’nin ayak sesleri mi? yorumunu akıllara getirdi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BİR GÜN SONRA KATILDI

Çok konuşulacak olan CHP’liler ile birlikte Yenice bürokrasisinin kurdele kesiminde yer almayan AK Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş’in, o karede yer almak istemediği için katılmadığı ve bir gün sonra Halk Eğitim Kursiyerlerinin sergisini gezdiği öğrenildi.

ELİF KÖSE’YE İL GENELİNDE SEMPATİ VAR

CHP’li Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin kursiyerlerin yoğun daveti üzerine Yenice’ye giderek katılım sağladığı ifade edilirken, Başkan Köse’nin önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adaylığına da adım adım yürümesi olarak yorumlanıyor.  

Editör: Haber Merkezi