KARDEMİR, Mühendis, Uzman, Uzman Yardımcısı, Denetçi ve Denetçi Yardımcısı pozisyonları için mülakata davet edilen adayların listesini açıkladı.

Bilindiği üzere KARDEMİR, beyaz yaka ve işçi kadrolarına olmak toplamda 200 personel alımı gerçekleştirileceğini açıklamıştı ve bu başvuruların 30 kişilik beyaz yaka kadrosu ile 170 kişilik işçi kadrosu için yapılacağı belirtilmişti. Başvurular ise 11 Mart 2022 tarihinde başlamıştı. 170 kişilik çeşitli branştaki işçi kadrosu 6 Nisan tarihinde yapılan kura çekimiyle belli olmuştu.

Beyaz Yaka olarak sınıflandırılan Mühendis, Uzman, Uzman Yardımcısı, Denetçi ve Denetçi Yardımcısı pozisyonları içinse adaylara 8-11 Nisan 2022 tarihleri arasında internet ortamından "Genel Yetenek Testi" uygulanmıştı.

30 Kişilik Beyaz Yaka kadrosu ise merakla bekleniyordu.

KARDEMİR'den yapılan açıklamada, 30 kişilik Mühendis, Uzman, Uzman Yardımcısı, Denetçi ve Denetçi Yardımcısı pozisyonları için 135 adayın belirlendiği ve aday adayları ile yapılacak mülakatın yer, gün ve saat bilgisinin adaylara ayrıca bildirileceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi