Yoğun kar yağışı nedeniyle afet günleri yaşayan Safranbolu’da, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatıyla kurulan, Hardoff Safranbolu Spor Kulübü ve İhlas Off Road Gezi Karavan Grubu üyelerinin de desteğini alan Kriz Masası göreve devam ediyor. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezinde kurulan kriz masasının, mesai saatleri haricinde ve hafta sonları hizmet verdiğini söyledi.

İşletme Müdürlüğünün koordine ettiği çalışma sisteminde, vatandaştan talep geldiğinde Belediye araçlarının ulaşamadığı durumda Off Road ekiplerinin arazi araçları ile ivedilikle müdahale ettiğini ifade eden Başkan Köse, “Arkadaşlarımız olabilecek en kısa sürede olay yerine ulaşıyorlar. Örneğin; geçtiğimiz günlerde yolda kalan vatandaşın çağrısıyla harekete geçen ekipler kısa sürede aracı kaldığı yerden çıkardılar. 

Kriz masası görevlilerimiz, diğer yandan kar temizleme çalışmalarına devam eden personelimize çay ve yemek ikramı yapıyor. Bu zorlu günlerde sağlanan dayanışma örneği gerçekten mutluluk verici. Özveri ile çalışan mesai arkadaşlarıma, gönüllü ekibe ve destek veren halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.