Öğrenciler Yaz Okulu Kurslarıyla bilgilerini tazelerken 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılına daha iyi hazırlanıyor.

Öğrencilerin eksikliklerini gidermeleri için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak sunulan, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kursların çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Karabük Valisi Fuat Gürel, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile birlikte Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

İlk olarak Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Gürel, kurslara katılan öğrencilerle sohbet ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılan Döküm, Makine ve Elektrik Atölyelerini de ziyaret eden Vali Fuat Gürel, atölyelerde verilen eğitimler hakkında bilgiler alarak öğrencilerle bir süre sohbet etti. 

Yaz kursuna devam eden öğrencilerin bu süreci kendileri açısından fırsata çevirdikleri için tebrik eden Vali Gürel, yaz okulunda almış oldukları bilgiler sayesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına daha hazır olarak gireceklerini ifade ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi