Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Merkez Kampüsü, Spor Tesisleri ve Gençlik Merkezlerinde görev yapmakta olan Güvenlik ve Temizlik Görevlisi ile Şoför ve diğer destek personelleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
 
Toplantıya İl Müdürü Coşkun GÜVEN ile birlikte, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Şube Müdürleri Şaban Kanca, Dursun Köseoğlu ve Serdar Ali Osman Sevim katıldı.

İl Müdürü Coşkun GÜVEN, görev yapan destek personellerine, işyerlerinde uyulması gereken usul ve esaslar ile görev tanımları, hizmet alanlara yönelik davranışlarda dikkat edilecek hususular ile özellikle tesislerin ve yararlananlara yönelik alınacak  güvenlik tedbirleri hakkında bilgi paylaşımında bulunarak,  bugüne kadar özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı çalışan destek personellerine teşekkür etti.

Programın devamında Kurum Psikoloğu Neslihan KAPLAN tarafından, işyerlerinde iletişim ve davranış biçimleri konulu sunum gerçekleştirdi.

Öte yandan Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğe bağlı Yurt Hizmetleri ve diğer birimlerdeki çalışanlara yönelikte önümüzdeki günlerde benzer programlar yapılarak, kurum hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalara devam edileceği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi