Ak Parti Karabük Milletvekili aday adayı Burhanettin Uysal'dan 3 Nisan kutlama mesajı


 

kbu-rektorDemir Çelik’in kalbi Karabük’ümüzün kuruluş, gurur ve mutluluk günüdür. Ülkemizin kalkınma dinamiklerinin hayata geçirildiği tarihtir.

Karabük şehri, Türkiye’nin imarında ve sanayileşmesinde köklü mihenk taşlarından bir olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Karabük bugün sanayisiyle, 43 bin öğrenciye sahip üniversitesiyle, ilçeleriyle birlikte sahip olduğu tarihsel değerler ve doğal güzellikleriyle; sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda önemli bir yere gelmiştir. Tabi ki bu yeterli değildir. Karabük’ün kuruluş yıldönümünde bizlere düşen görev ise kurulduğundaki O ruh ile birlik ve beraberlik içerisinde Karabük'ümüzü daha ileriye taşımanın ve her alanda öncü bir il olmasının mücadelesini vermektir.

Bu düşüncelerle, Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın temellerinin atılmasının ve Cumhuriyet Kenti Karabük’ümüzün kuruluşunun 78. yıldönümünü kutluyor, bu şehrin kurulmasında emekleri geçen başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve dönemin devlet adamlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm Karabüklü hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.