AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş, esnaf gezileri ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınladılar.

“Şehrimizin ekonomik temelini oluşturan esnaflarımız her zaman başımızın tacıdır. Karabük AK Parti Milletvekilleri olarak üzerimize düşen her konuda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyor, günün 24 saati hangi konuda olursa olsun sorunlarına çözüm üretmeye gayret ediyoruz.” diyen Milletvekilleri açıklamasında şu ifadelere yer verdiler;

“AK Parti olarak sürekli seçmenimizle vatandaşımızla bir arada olmak istiyoruz. Özellikle Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle biraz uzak kaldık. Normalleşme sürecine girdiğimiz bugünlerde teşkilatımız ile birlikte hafta sonu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor, esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz.

Bu haftaki ziyaretlerimiz kapsamında ;

-              Karabük Çarşı Merkez Albay Karaoğlan Caddesi ve Kıbrıs Şehitleri Caddesindeki Esnaflarımızı,

-              Antepoğlu Sanayi Sitemizdeki esnaflarımızı,

-              Karabük Merkez Cumapazarı bölgesindeki esnaflarımızı,

-              Zonguldak caddesindeki esnaflarımızı,

-              BRTV yönetim kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya beyi ve Zafer Acar beyi,

-              Karabük Sebzeciler Balıkçılar Kasaplar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Kara beyi,

-              Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut ve yönetimini ziyarette bulunduk.

Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile daima iç içe olmaya, gönül bağımızı ve istişaremizi hiçbir zaman koparmamaya devam edip, Devlet ve millet el ele vererek inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin.”