BÖLGE HABERLERİ

AK PARTİ TEŞKİLATI'NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Karabük AK Parti Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Karabük İnternet Gazetecileri ve Medya Derneği (KİGMED) Başkanı Ergün Başkaya'yı ziyaret etti.

Abone Ol

Karabük AK Parti Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Karabük İnternet Gazetecileri ve Medya Derneği (KİGMED) Başkanı Ergün Başkaya'yı ziyaret etti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş beraberinde AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Karabük İnternet Gazetecileri ve Medya Derneği (KİGMED) Başkanı Ergün Başkaya'yı ziyaret etti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ile ilgili yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Bizim yaptığımız faliyetleri halka duyurmak noktasında basın çok önemli. Ancak bu kalemini halkın ve kamunun menfaati yerine şahsi hesaplaşmalar gibi şeylerle kullanan gazetecileri bir tarafa bıraktığımızda çok kutsal bir meslek ve görevdir. Bugün dolaşmış olduğumuz yerlerde de basınımızın sorunlarını problemlerini ve beklentilerini de dinlemiş olduk inşallah bundan sonra da bizler bu sorunları yukarılara ileterek sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız."

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ile ilgili yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Bir yerin basını, bir yerin siyasetçisi, bir yerin dernekleri bunların seviyesi kalitesi ne kadar yüksek olursa o şehrin, o ilçenin, o yerin gelişmesi ve büyümesi daha kaliteli olur. Bir yerde habercilik gerçekten hakkı layıkıyla yapılırsa insanlar, toplumlar daha doğru yönlendirilebilirler. Bu açıdan basının, çalışan gazeteci arkadaşlarımızın buradaki duruşları çok önemli ben arkadaşlarımıza başarılar diliyor 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum."

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ile ilgili yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Çalışmalarında mesai mefrumu olamadan canla başla bazen çok sıkıntılı dönemler yaşayarak hizmet görüyorlar. Halkımızın, milletimizin gözü kulağı, haber alma kaynakları basın camiasıdır. En doğru bilgiye erişmek ulaşmak önemlidir bu bakımdan ben Karabük'te de basınımızın bu çerçevede hizmet gördüğüne inanıyorum ve tüm çalışan gazetecilerimzin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum."

{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }