AK Parti Karabük Teşkilatından heyelan bölgesinde inceleme.

AK Parti Karabük Teşkilatı, Yenice ilçesinde meydana gelen heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Yenice Değirmenyanı köyü Erfeyli Mahallesi'ndeki heyelan bölgesinde AFAD İl Müdürü Gazanfer Erbay'dan bilgi aldı.

Heyelandan etkilenen vatandaşlara her türlü desteğin sağlanacağını ifade eden Ünal, "Devletimiz, yakın bölgede AFAD eviyle alakalı çalışma yapacak. Kira yardımı söz konusu oldu ve daha yardım mutlaka olacak. Biz de AFAD Müdürümüzün AFAD Başkanlığına yazmış olduğu yazılarla ilgili takibi yapacağız." dedi.

İl Başkanı Altınöz de bölgede kurum ve kuruluşlarla yoğun çalışma yürüttüklerini belirterek, heyelandan etkilenen vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Devletin tüm imkanlarıyla milletinin yanında olduğunu aktaran Altınöz, olayın ilk yaşandığı günden itibaren takipte olduklarını kaydetti.

İncelemelerde, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Yenice İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Belke, Ali Yaşar, Kazım Çamlı, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, AK Parti Yortan Belde Başkanı İhsan Çamlı ve AK Parti Yenice teşkilat yöneticileri de hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi