Alt Manşet

AK PARTİ ADAY ADAYI SALİH AYDIN "BEN HAZIRIM" MESAJINI VERİYOR

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayları arasında gençlerin abisi rolünü üstlenen tanınmış iş ve siyaset insanı Salih Aydın, iddialı olduğunu gösteriyor.

Abone Ol

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Salih Aydın, gençlerin abisi oldu. Karabük’ün iş, siyaset ve cemiyet hayatında tanınan bir isim olan Salih Aydın, AK Parti Milletvekili Adaylığı için çıktığı yolda gençlerin ilgi odağı oldu.

Seçim çalışmaları için gittiği ilçeler ve birçok yerlerde özellikle gençler tarafından ilgi gören Aydın, her geçen gün kendisine karşı olan sempati ve teveccühü arttırıyor.

“Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerin siyasette ve ülke yönetiminde yer alması için gösterdiği gayret herkesçe malum” diyen Salih Aydın, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde AK Parti olarak büyük bir başarı elde edeceklerini ifade ediyor.

Aydın, “Aday adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren seçim çalışmalarına başladık. Sahada yaptığım çalışmalarda gençlerin partimize karşı olan sevgisini açıkça görüyorum. Allah’ın izni ile 14 Mayıs akşam Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kaldığımız yerden Türkiye’yi dünyanın en önemli ve güçlü ülkeleri arasında olması için yolumuza devam edeceğiz. Milletimiz bize verdiği desteği ve güveni arttırarak devam ettiriyor.” Dedi.

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Karabük Milletvekili Adayı olduğu takdirde, Z kuşağı olarak tanımlanan gençler ile kol kola zafere doğru yürüyeceğinden hiçbir şüphesinin olmadığını belirten Aydın, “Ben hazırım.” Mesajını açıkça veriyor.

{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }