AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları teşkilatı yarıyıl tatil hediyesi olarak karnelerini alan öğrencileri sinema ile ödüllendirildi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik ve AK Parti İl Teşkilatı öğrenciler ve aileleriyle birlikte ONEL AVM sinema salonunda Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan, "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, düzenledikleri etkinliği değerlendirdi. Çelik, “2 haftalık yarıyıl tatili kapsamında öğrencilere, karne hediyesi olarak ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ isimli sinema bileti hediye ettik. Teşkilatımızla, öğrenci kardeşlerimiz ve değerli aileleriyle "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledik. Hüznün ve gururun birleştiği, boğazımızın düğümlendiği, duygu yüklü bir gündü.

Devlet bütünlüğünün önemini gençlerimize aşılamak, vatan, millet ve toprak bilinci hafızalarında iz bırakması açısından oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Öğrencilere bu tür jestlerimiz ilerleyen süreçlerde de devam edecek. Sen hep İyiki Varsın Eren, Tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.” diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi