AK Parti Safranbolu İlçe Gençlik Kolları teşkilatının düzenlediği "Gençlerle Omuz Omuza" programı kapsamın da ortaöğretim öğrencileri ile bir araya geldi.

Sohbet ve etkinliklerle süren "Gençlerle Omuz Omuza" programına AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, AK Parti Safranbolu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt ve ortaöğretim öğrencileri katıldı.

Safranbolu Gençlik Merkezinde düzenlenen "Gençlerle Omuz Omuza" programında ortaöğretim öğrencileri ile çeşitli etkinlikler yapıldı, tulum enstrümanı dinletisi yapıldı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği değeri göstermek için tüm gençlerle hemhal olacaklarını vurgulayan AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, “Bizi gelecek için çalışmaya motive eden gençlerimizle bir araya geldik.

Gençlerimizin enerjileri ve yarınlara dair umutları bizler için değerli. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm AK Parti teşkilatları olarak gençlerimize bırakacağımız daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışmaktayız.

Gençlerimizin her zaman yanındayız, destekçiyiz. Gençlerimizle bir araya gelmeyi sürdüreceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Çelik, “Bizim ihtiyacımız olan kuşak TEKNOFEST kuşağıdır, Asım’ın neslidir. Bizim ihtiyacımız olan gençlik “Kim var?” diye seslenince sağına soluna bakmadan “Ben varım!" cevabını veren bir gençliktir.” sözlerini kaydetti.
 

Editör: Haber Merkezi