vergili-samimi-cevaplar

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ, GAZETECİLERİN SİYASETTEN, BELEDİYE ÇALIŞMALARINA KADAR SORDUKLARI ÇEŞİTLİ SORULARA SAMİMİ CEVAPLAR VERDİ


RAFET VERGİLİ


“BENİM TEŞKİLAT SEÇİMLERİNE MÜDAHİL OLMAK KADAR DOĞAL BİR ŞEY OLAMAZ”


“ÖNÜMÜZDEKİ GENEL SEÇİMLERE 6-7 AY VAR. ADAY OLUP OLMAYACAĞIM KONUSU İÇİN HENÜZ ÇOK ERKEN”




Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili geçtiğimiz Pazar günü basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemekli sohbet toplantısının ardından Vergili, kameralar karşısına geçerek gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

MHP’nin kongre süreçlerine müdahil olduğu konusundaki soruya, “Benim kongrelere müdahil olmak kadar doğal bir şey olamaz” diyen Vergili, “İlçelerin ve il kongresinde partili arkadaşlarımıza tavsiyelerde bulunmamız gayet doğal. Ben de bu partinin bir üyesi ve belediye başkanıyım. Önümüzde yaklaşan genel seçimlerde başarıyı yakalamak istiyor ve güçlü bir teşkilat yapısına kavuşmak istiyoruz. Benim tek amacım ve gayem Milliyetçi hareket Partisi’nin Karabük’te genişlemesi, varlığını güçlendirmesidir” dedi.

Önümüzdeki Genel Seçimlerde aday olup olmayacağı sorusuna ise seçimlere daha 6-7 olduğunu belirterek cevap veren Rafet Vergili “Yeni bir yerel seçimden çıktık. Halkımıza verdiğimiz bir sürü söz var. Seçimlerde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyor ve programlamasını yapıyoruz. Önümüzdeki 6-7 ay da ne getirir, ne götürür orasını da bilemeyiz. Adayım veya değilim demek için daha çok erken” dedi.

Rafet Vergili, siyaset ve belediye çalışmaları ile ilgili gazetecilerin sorduğu çok sayıda sorulara da çeşitli cevaplar verdi.

Belediye Başkanı Vergili’nin kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevapların tamamını videoda izleyebilirsiniz.

 

Editör: Haber Merkezi