-          KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL YAPILACAK OLAN YEREL SEÇİMLERDE TEKRAR ADAY OLMAYI DÜŞÜNMEDİĞİNİ BELİRTİYOR


rafet-tekrar-aday-olmayabilir

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karabük Belediye Başka n Adayı olan Rafet Vergili 19.400 oy alarak %31’lik bir oranla seçimi kazanmıştı.

Yaklaşık 4 yıldır Karabük Belediye Başkanlığı koltuğunda farklı bir belediye başkanlığı çizgisi çizen Rafet Vergili Karabük halkının çoğunluklu sevgisini kazanmayı başardı.

Yapılan çeşitli anketlerde %70’leri bulan oy oranı ile MHP’nin Karabük’te en güçlü kozu olan Rafet Vergili son günlerde yakın çevresine tekrar aday olmayı düşünmediğini ifade ettiği belirtiliyor.

Vergili’nin “Çalışmalar ve hizmet noktasında yorulmadım. Ama haksız şekilde üzerime gelinmesinden, olur olmaz eleştirilerden ve buna benzer süreçler beni gereğinden fazla yordu. Partimden başarıyı elde edecek bir isme adaylığımı bırakmayı düşünmüyorum değil.” Şeklinde konuştuğu ifade ediliyor.

VERGİLİ ADAY OLMAZSA…

Rafet Vergili, MHP’den tekrar aday olmayacağını açıklarsa, MHP Karabük teşkilatı Vergili’yi ikna yoluna mı gidecek, yoksa yeni bir aday arayışına mı girecek?

Rafet Vergili’nin aday olup, olmayacağı sorusu, AK Parti’nin de Karabük Belediye Başkan adayını belirleme sürecini son derece etkileyeceği de bir gerçek olarak görülüyor.

Şimdi tüm gözler, Rafet Vergili’nin tekrar aday olup olmayacağı konusunda vereceği karara çevrilmiş durumda.