AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal Yeni Mahalle Semt Pazarında Vatandaşlar ve Esnafla Buluştu.

Ak Parti Karabük Milletvekili Adayı Adayı olmak için 10 Şubat tarihinde Karabük Üniversitesi Rektörlük görevinden istifa eden ve kolları sıvayan Prof. Dr. Burhanettin Uysal, hız kaybetmeden çalışmalarına devam ediyor.

Aday adaylığı başvurusunu yaptığı günden itibaren başta ilçeler olmak üzere adım adım Karabük halkıyla buluşmaya devam eden Burhanettin Uysal, son olarak Yeni Mahalle Semt Pazarına ziyarette bulundu.

Burada vatandaşlar ve esnafla uzun süre sohbet eden Uysal, Karabük halkının göstermiş olduğu ilgiden çok memnun olduğunu dile getirdi.

Yeni Mahalle Semt Pazarı Ziyaretinden Görüntüler

https://www.youtube.com/watch?v=vKHSQaAj4KY

Aday adaylığı başvurusundan itibaren birçok yönetici ve idarecinin ziyaretinden bulun Prof. Dr. Burhanettin Uysal son olarak, Saka Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Saka, Boskay Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bostancıoğlu, Işık Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan,Özmen Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özdemir, Onel Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süpçin, Çelikoğlu Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik, Esen Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Esen ve Uzuner Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Uzuner’e ziyarette bulundu.