Karabük’te Sadık Alper (53) isimli vatandaş, alkol aldıktan sonra evine gitmek için kullandığı yürüyen merdivenlere ters binerek kolunu kaptırdı.


 

20141119AW247105_02Olay, gece saatlerinde dolmuş duraklarının bulunduğu üst geçitte meydana geldi. Alkol alan Sadık Alper, evine gitmek için yürüyen merdiveni kullanmak istedi. Yürüyen merdivene tersten binen Alper, dengesini kaybederek merdivenlerin üzerine düştü. Ters hareket eden merdivenlere sağ kolunu kaptırarak sıkışan Alper, acılar içinde kaldı. Alper’in acılar içindeki feryadını, yürüyen merdivenlerin hemen üzerindeki caddede bulunan taksi durağındaki şoförler duyarak yardıma koştu. Durdurma düğmesine bastıkları merdivenin hareket etmesini engelleyen şoförler, daha sonra itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla Alper’in kanlar içinde kalan ve dirsek altından kopma noktasına gelen kolu sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Sedyeye konulduktan sonra ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sadık Alper’in kolunu dirsek altından kaybetme tehlikesinin olduğu belirtildi.
Editör: Haber Merkezi