sukru-odul-1





KANAL 78 TV GENEL MÜDÜRÜ ŞÜKRÜ GÖKKAYA’YA KOSOVA’NIN TEK TÜRK BELEDİYESİ’NDEN “TÜRK DÜNYASI HİZMET ÖDÜLÜ” VERİLDİ



 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A VE BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NA VERİLEN TÜRK DÜNYASI HİZMET ÖDÜLÜ, KARABÜKLÜ BİR GAZETECİ OLAN ŞÜKRÜ GÖKKAYA’YA DA LAYIK GÖRÜLDÜ



 







 



Karabük’ün yerel TV kanallarından olan Kanal 78 TV Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Şükrü Gökkaya Kosova’nın tek Türk Belediyesi olan Mamuşa Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez verilen Türk Dünyası Hizmet Ödülüne layık görüldü.



Nüfusunun tamamına yakını Türk olan ve Kosova’nın tek Türk Belediyesi olan Mamuşa Belediyesi bu yıl ilk kez “Türk Dünyası Hizmet Ödülü” dağıttı.



sukru-odul-3Mamuşa Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Domates Festivali’nin bu yıl ki organizasyonunda ilk defa “Türk Dünyası Hizmet Ödülü” dağıtıldı.



Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe gibi önemli isimlerin layık görüldüğü hizmet ödüllerinden biri de Gökkaya’ya geldi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da telefonla katıldığı gecenin sunuculuğunu yapan Kanal 78 Genel Müdürü Şükrü Gökkaya, Erdoğan’ın Mamuşa halkına selamlarını iletmesinde aracı oldu.



Mamuşa Belediye Başkanı ve Kosova Türk Adalet Partisi Genel Başkanı Arif Bütüç, Şükrü Gökkaya ile ilgili, “O, tam anlamıyla bir Kosova ve Mamuşa dostu. Kendisi artık benim kardeşim, bize her türlü desteği veriyor. Mamuşa‘da artık onun bir evi, çok kısa sürede muhteşem bir çalışmaya imza attı, bir ilki gerçekleştirdi ve bizler için son derece önemli bir çalışma olan ‘Balkanlardaki Anadolu Mamuşa’ kitabını hazırlayarak festivalimize yetiştirdi, kendilerinin hazırladığı kitap kesinlikle Kosova tarihinin en kaliteli ve en mükemmel çalışması oldu. Böyle bir çalışmanın burada yapılması mümkün değildi, Sayın Gökkaya ayrıca festivalimizin sunumunu da hiçbir talebi olmadan üstlendi ve muhteşem bir organizasyonu gerçekleştirmemizde başrolü oynadı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır, böylesine samimi ve içten Türk Dünyası sevdalılarına ödül vermek bizim için onurdur. İlk kez verdiğimiz bu ödüllerden birini de kendisine takdim etmekten mutluluk duyuyorum” diye konuştu.



sukru-odul-2Kanal 78 Televizyonu Genel Müdürü Şükrü Gökkaya ise “Sizler bu topraklarda Türklüğü ve İslamiyet’i yaşatıyor, şehitlerimizin huzur içerisinde uyumasını sağlıyorsunuz. Sizlerin yaptıklarınızın yanında bizlerin sizlere sunduğu destekler denizde kum gibi, bundan sonra da seve seve sizlerin yanında olacağız. İlk kez verilen ve son derece anlamlı olan bu ödüle hayatımın bundan sonraki dönemlerinde de layık olmaya çalışacağım. Sayın Başkanın şahsında tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Karabük Net Haber olarak biz de, içimizden biri olan kardeşimiz Şükrü Gökkaya’nın bu ödüle layık görülmesinden dolayı gururlandık ve kendisini tebrik ederiz.