31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala girmediği ev, tokalaşmadığı insan bırakmayan Sertaş Karakaş, sandıktan çıkmaya kararlı.

Seçim çalışmaları içinde mahalle mahalle, sokak sokak gezen AK Parti’nin Yenice adayı gittiği her yerde “Sartaş Başkan” sloganları ile karşılaşıyor.

Yenice halkının sevgisini kazanmayı başaran Karakaş “Benim Yenicem artık makus kaderini kıracak. Cennet köşesi memleketimde yaşayan her bir insanım, artık hak ettiği en güzel yaşam standartlarına kavuşacak. Yıllardır, ötekileştirilmiş, ayrıştırılmış bir toplum olmaktan artık çıkacağız.” Dedi.

“En büyük isteğim, memleketim Yenicemi, ülkemizin yaşanabilir en güzel şehri haline getirmek.” Diye konuşmasına devam eden Sertaş Karakaş, şunları söyledi;

“Acilen Yenice’nin her tarafına doğalgazı dağıtacağız. Bu kış, şehrin birçok evinde insanlarımız doğalgaz ile ısınacak. Artık göç veren bir ilçe olmaktan çıkacağız. Gençlerimizi iş, aş sahibi yapacağız. İddia ediyorum, beş yıl içinde Yenice’nin geleceği noktaya herkes imrenerek bakacak. Yeter ki hemşerilerim bana vereceği oylar ile destek olsunlar. Göreceksiniz Yenice’de tarih yazacağım.”