sahin-durust-ol

 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN, BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ’NİN HALKA YALAN SÖYLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ


 

ŞAHİN “HALKI HİÇ YANILTMADIM DİYEN VERGİLİ, KONUŞMALARINDA HALKI YANILTIYOR”


 



 

AK Parti Karabük Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, partisinin Karabük Merkez İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi eleştirdi.

“Halkı bu zamana kadar hiç yanıltmadığını söyleyen, Sayın Vergili, konuşmalarında halkı yanıltıyor. Sayın Başkan halka dürüst ol” diye seslendi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmasında, Karabük Belediyesi’nin son beş yılda 650 Bin ton asfalt attığını ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin de yine son beş yılda 650 Bin ton asfalt attığını söylediğini konu alan Mehmet Ali Şahin, Vergili’ye yüklendi.

Şahin “Sayın Başkan bir konuşmasında bu zamana kadar halkı hiç yanıltmadığını ve bundan sonra da yanıltmayacağını söylemiş. Ardından son beş yılda Karabük Belediyesi olarak 650 Bin ton asfalt döktüklerini belirtmiş. Kendisini Ankara Büyükşehir Belediyesi ile kıyaslayan Sayın Vergili, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin de son beş yılda 650 Bin ton asfalt döktüğünü söylemiş. Bu konuşmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i aradım ve son beş yılda kaç ton asfalt kullandıklarını sordum, bana gramına kadar söyledi ve Ankara Büyük Şehir Belediyesi olarak son beş yılda 19 Milyon ton asfalt kullandıklarını belirtti.

Şimdi sen ‘halkı bu zamana kadar yanıltmadım’ diyorsun ama konuşmalarında halkı yanıltıyorsun. 650 Bin ton asfalt nerde, 19 Milyon ton asfalt nerde? Halkı böyle mi yanıltmıyorsun. Kusura bakma Sayın Başkan siyaset yapıyoruz, halka dürüst ol.” Diye konuştu.