İŞKENCE YAPIP, BAŞINDA ÖLMESİNİ BEKLEDİ


 

EVLİ KIZ KARDEŞİ İLE İLİŞKİSİ OLAN ŞAHSI ÖNCE VURDU SONRA CİNSEL ORGANINI KESİP GÖZLERİNİ OYDU


vahsi-cinayet-ana

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi evli kız kardeşi ile ilişkisi olduğu iddia edilen adamı ayağından av tüfeği ile vurduktan sonra cinsel organını kesip, gözlerini oyarak öldürdü.

Olay, Safranbolu ilçesine bağlı Yazı köyü Çay Mahallesi'nde bir mandırada meydana geldi. Mandırada işçi olarak çalışan H.A. (30) evli kız kardeşi ile ilişkisi olduğunu öğrendiği M.Ç’yi yanına çağırdı.

Zonguldak’tan Karabük’e gelerek H.A.’nın çalıştığı mandıraya giden M.Ç, burada kendisiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle H.A, yanında bulundurduğu av tüfeği ile M.Ç'yi önce ayağından vurarak yaraladı. Yerde kanlar içinde kalan M.Ç'nin cinsel organını da kesen H.A. daha sonra gözlerini oyarak işkence yapıp başında ölmesini bekledi.

Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, H.A'yı gözaltına alırken, yapılan incelemede yol kenarında bulunan M.Ç'nin öldüğü belirlendi. M.Ç'nin cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A, adliye girişinde bir gazetecinin "neden öldürdünüz?" sorusuna "Keyfimin kahyası mısın, sana ne" yanıtını verdi.

20140721AW149650_03

20140721AW149650_01

20140721AW149650_02

Editör: Haber Merkezi