26.Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Safranbolu Vergi Dairesi Müdürü Kader Öztürk ve Vergi Dairesi Personelleri; Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Urgancıoğlu Cihan,Koray Er,kçi, M.Osman İyigüngör ve Tuncay Coşkun’a ziyarette bulundu.


 

IMG_2317_1024x683Vergi Dairesi Müdürü Kader Öztürk;”Aynı ülkede yaşamakta olan devletin vermiş olduğu imkan ve hizmetlerden yararlanan vatandaşların devlete vergisini düzenli bir şekilde ödemesi gerekmekte. Ödenen vergi ile devlet vatandaşlara bizlere çeşitli geniş imkanlar sunmakta. Devlet ülkede yaşayan insanların daha rahat yaşamaları için vatandaşlardan aldığı vergiler ile insanlara çeşitli imkanlar sunabiliyor. Bu imkanların başında eğitim yuvaları, su, televizyon, elektrik vs. diye uzatılabilir. Vergi ödemek ülke üzerinde yaşayan her insanın görevidir.Meclis Başkanı,Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de vergi vermenin kutsal bir vatandaşlık görevi olduğundan ve vergi vermek için herkesin üzerine düşen görevi yapmasından bahsederek Vergi Dairesi Personeline görevlerinde başarılar dilediler.

Vergi Dairesine verdiği desteklerden dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Sami Acar nezdinde TSO’ya teşekkür belgesi verdi.

Editör: Haber Merkezi