Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin,Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar,Yönetim Kurulu Üyelerinden Tuncay Coşkun ve M.Osman İyigüngör, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Tuncay Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


 

IMG_2455_1024x683AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı olmak için Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Sedat Namal’ın yerine seçilen Özcan;” Bugün sabah saatlerinde Konya’da meydana gelen askeri uçak kazasını üzülerek duymuş bulunmaktayız. Kahraman şehit pilotlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve TSK’ya başsağlığı diliyorum. TSO olarak yöremizi hareketlendirecek, canlandıracak, buradaki ekonomiyi ve istihdamı artıracak projelerde birlikte imza atacağız. Gerek Safranbolu TSO ve Meclisi ile gerekse Karabük TSO yönetimi ve meclisi hep birbirleri ile samimi ilişkileri olan insanlar. Bu birlikteliğin doğuracağı sinerji Karabük'e 10 numaraya yansıyacaktır" dedi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin ise;” Safranbolu TSO olarak her zaman Karabük ile iç içe olduk belirterek, "Karabük ve Safranbolu'ya ticaret açısından faydalı neler varsa birlikte el birliği ile yapma gayreti içinde olacağız. Bu noktada yeni göreviniz hayırlı olsun" dedi.Ziyarette AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Namal’da bulundu. Sedat Namal, Tuncay Özcan başkanlığından tüm yönetime başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi