Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret etti.


 

DSC_0057Makamda gerçekleşen ziyarette Safranbolu Bostanbükü Köyü Muhtarı Yaşar Başaran; “Bugün bu yörede sadece ilimiz değil köylerimiz olarak da Üniversitemizin başarısından çok büyük istifade ettik. Üniversitemizin buraya yapılmasında belki Türkiye de bir ilk olarak köyümüzde doğalgaz kullanıyoruz. Şu anda köylerimizde kiralık evler, özel ve devlet yurtları var. Bu yurtların gelmesinde Üniversitemizin ve Rektör Hocamızın çok büyük katkıları var. Bunları hiçbir zaman unutmadık, unutturmayacağız. Bunun için buradaki halkımız artık bahçelerde uğraşmayı bıraktı, evlerini değerlendirilmekte. Kiraların fazla olması bizleri de üzüyor ama bunlarda zamanla yoluna girecektir. Üniversitemizin çok iyi yerlerde olduğunu düşünüyoruz. Bu da Rektör hocamızın sayesinde İnşallah hocamızı daha yüksek mevkilerde görmek istiyoruz. Üniversitemize sağladığı katkılar için teşekkür ediyor, Safranbolu Muhtarlar Derneği olarak da her zaman arkasında olduğumuzu tasvip ediyoruz. Hocamız inşallah Karabük’ümüze bundan sonrada daha iyi hizmetler yapacağını ümit ediyoruz. Yolu açık olsun. Biz Safranbolu Muhtarlar Derneği olarak da her zaman yanındayız. ”dedi.

Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz: “Safranbolu Muhtarlar Derneği ve Safranbolular olarak hocamızı her zaman takdir ediyoruz. Karabük, Safranbolu gelişmişse bu Karabük Üniversitesine bağlıdır. Üniversitemizin gelişmesinde Sayın Hocamızın katkıları çok büyük biz bunu Safranbolu Muhtarları olarak her zaman takdir ediyoruz, her zaman yanındayız. Sayın Rektör Hocamıza başarılar diliyor, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Sizleri Üniversitemizde görmekten çok mutlu oldum. Karabük Üniversitesi’nin başarısı sadece bizim değil tüm Karabük Halkının başarısıdır. Bugüne kadar milletvekilinden valisine, hayırsever iş adamlarından mahalle muhtarlarına, kamu kurum ve kuruluşlarından sivil toplum kuruluşlarına kadar bütün Karabüklülerin desteği ile bu başarıya ulaştık ve inanıyorum ki bundan sonrada hep birlikte omuz omuza vererek daha çok başarıya ulaşacağız. Karabük Üniversitesi, ülkenin ihtiyaçlarını araştırarak, ülkemize ve bölgemize uygun olan ve katkı sağlayabilecek yeni bölümler açarak Türkiye’de de ilklere imza atmıştır. Safranbolu ve Karabük Üniversitesi’ne vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.

Editör: Haber Merkezi