Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan Karabük Üniversitesi öğrencilerini ziyaret etti

Kaza, ilçe merkezine bağlı İstasyon Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. 

Kazada, Karabük Üniversitesi Eskipazar Melek Yüksekokulu öğrencisi Emre Ekşi ve Osman Alaçam da yaralanırken yaralılar, olay yerine gelen sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Kazanın ardından KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve Genel Sekreter Lütfü Köm, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksekokulu öğrencisi Emre Ekşi ve Osman Alaçam’ı ziyaret etti. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan’dan yaralılar hakkında bilgi aldı. 

Genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen Emre Ekşi ve Osman Alaçam ile görüşen KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, öğrencilere ve kazada yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Kazanın ardından mesaj yayımlayan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Trafik kazası geçiren Eskipazar MYO öğrencimiz Sait Mücahid Çetin’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Öğrencimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabrı cemil diliyorum. Aynı kazada yaralanan Eskipazar MYO öğrencilerimiz Emre Ekşi ve Osman Alaçam başta olmak üzere kazada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” dedi.