20141023AW224381_03Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla Karabük PTT Başmüdürü Muhterem Demir ve Şube Müdürleri Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette kuruluş çalışmaları hakkında bilgi veren PTT Başmüdürü Muhterem Demir, yenilikçi ve daha iyi hizmet verebilmek için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Alimoğlu, PTT Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve "PTT Türkiye'nin en köklü teşkilatlarından biridir. İnsanların haberleşmeye ihtiyacı ilk insandan bu yana devam etmektedir, son insana kadar da devam edecektir. PTT teşkilatımız işini yıllardır iyi yapmış, hatıraları olan, türküleri, filmleri, hikâyeleri olan bir teşkilattır. PTT Teşkilatımızın canlanarak yaşayacağına, büyüyeceğine, gelişeceğine inanıyorum. Başarılı, huzurlu daha nice uzun yıllar hizmet etmelerini temenni ediyorum. Tüm PTT Teşkilat mensuplarının kuruluş yıl dönümlerini kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi