GENEL SEKRETER UZUN KÖY YOLLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU


 

20140418AW066340_02Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Çukurca, Tandır, Mehterler,Ortaca ve Karaşar köyleri grup yolunun genişletme çalışmalarının Haziran ayında başlayacağını söyledi.

Genel Sekreter Mehmet Uzun , İl Genel Meclis üyeleri Seyfettin Dikmen, Hasan Adakan, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal, Ziraat Odası Başkanı Hasan Benlioğlu, Çukurca Köyü Muhtarı Ramazan Yılmaz ve Çukurca Köyü Ocasak Mahallesi Kalkındırma ve Cami Yaptırma Yaşatma Dernek Başkanı Cevat Özcan ile birlikte grup yolunda incelemelerde bulundu.

Yolda incelemelerde bulunan Genel Sekreter Uzun “ Çukurca, Tandır, Mehterler, Ortaca ve Karaşer grup yolumuzun Taşyarma mevkinde yolun dar olması ve özellikle kış aylarında kazalar meydana gelmekte. Çalışmalarımızı kendi iş makinelerimizle ve yolun kapanma süresini daha az bir zamana yaymak için iş makinası kiralaması yoluna gideceğiz. Çalışmalara Haziran ayı içerisinde başlamayı planlıyoruz. İki üç ay gibi bir zaman süresince bu yolumuz trafiğe kapalı olacak, vatandaşlarımızdan bu süre zarfında biraz sabır diliyorum, zorluk olmayınca kolaylık oluşmuyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra vatandaşlarımız her hangi bir olumsuzluk yaşamadan daha rahat bir şekilde köylerine ulaşabilecekler” dedi.

Editör: Haber Merkezi