Bu Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri ile ilgili Cumhur İttifakı paydaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi için yoğun bir çalışma içindeler.

İstikrarın sürmesi gerektiği vurgulaması yapılan çalışmalarda, AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar ve Yeniden Refah Partisi Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Özer, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde, oy kullanacak tüm Karabüklülerin sandık başına gitmeleri çağrısında bulundular.

Ortak ifadelerinde “Her bir vatandaşımızın oyu çok önemli. Oy kullanmada katılım oranının en fazla olduğu illerin başlarında geliyoruz ve bunu korumalıyız. TBMM’de 321 milletvekili ile çoğunluğu sağlayan Cumhur ittifakının, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçerek, yeni Türkiye yüzyılında en güçlü ülke olma yolundan ayrılmamalıyız. Güçlü Türkiye ve istikrarlı hükümet için Karabük’ten Cumhurbaşkanımıza rekor oy çıkacağından eminiz. Yeter ki vatandaşlarımız oy kullanmaya sandık başına gitsinler.” Görüşlerini beyan ediyorlar.

Editör: Ergün Başkaya