Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Alay, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu öğrenci temsilcileri ile birlikte Rektörümüz Prof.Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret etti.


 

1-(25)

Makamda gerçekleşen ziyarette yeni göreve gelen Öğrenci Konseyi’nin yapısı ve çalışmaları hakkında Rektörümüze bilgi veren Konsey Başkanı Ahmet Alay ardından gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Sosyal olmanın bir öğrenci için önemini belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal: "Öğrencilerimiz Üniversitede yapılan aktivitelerde her zaman ön plandadır ve başrolü oynar. Kulüplerimiz günde en az 2-3 organizasyon gerçekleştiriyor. Katılım hat safhada oluyor bu organizasyonlarda. Sizler konsey olarak bu arkadaşları yönlendirip birlikte iş yapacaksınız. Tüm öğrencileri kucaklayacak yapıda olmasınız. Üniversite yönetimi ile onlar arasında bağ olacaksınız. Üniversitemizde oyun kurma sanatını başarı ile öğrettirdiğimizi düşünüyorum. Geleceğin liderlerini birlikte yetiştireceğiz. Öğrencilerimizi güzel işler yapması için sınırları kaldırdık. 1208 tane sosyal, kültürel, bilimsel faaliyetler gerçekleştirdik. Mutluluk duyduğum olay ise benim öğrencilerim çok güzel işler yapıyor. Siz organizasyon yaptığınızda büyük kitleleri toplamayı başarabiliyorsunuz. Üniversiteler gerçek hayatın tatbikat alanıdır. Gerçek hayatta bunlar sayesinde daha başarılı olacaksınız. Sosyal yönünüz güçlü oldukça daha başarılı olacaksınız. Oyunu da sosyal yanı güçlü olan insanlar kurar." dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi