Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Mücadele Mersin İdmanyurdu’nun 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.


timthumb



Geçtiğimiz sezon sergilediği futbol ile taraftarlarına umut veren Kardemir Karabükspor'da  işler iyiye gitmiyor. Henüz ligin 4. haftasında üçüncü yenilgisini alan Kardemir Karabükspor, deplasmanda 21 maçtır kazanamayan Mersin İdmanyurdu'na kendi evinde 3 puan kaybetti.Maç başında iyi mücadele eden ve topa hakim olan Karabükspor ilk golün ardından toparlanmakta zorlandı ve kalesinde ikinci golü gördü.

Kafkas'tan istifa sinyali!


Maç sonu açıklamalarında istifa sinyalleri veren başarılı teknik adam Tolunay Kafkas " Malesef üç-dört oyuncu eksik olunca altından kalkamıyoruz. Böyle devam ederse devre arası bize uzak gözükür.İşin gerçeğini de söylemek lazım.Galibiyet oyuncuların mağlubiyette hocanındır. Bunun bedelini de hoca öder.Bütün sorumluluk bana aittir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ayrıca tüm lig takımlarında olduğu gibi Kardemir Karabükspor tribünleri de PassoLig düzenlemesinden kaynaklı taraftar azlığını geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi Mersin İdmanyurdu maçında da gördü.Gelecek hafta kendi evinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Karabükspor bakalım çıkış yakalayabilecek mi?

MAÇTAN DAKİKALAR


(İLK YARI)

7. dakikada ceza saha çizgisi üzerinde topla buluşan Kumbela’nın şutunda top sağ direğin yanından auta çıktı.

30. dakikada ceza sahasının solunda topa buluşan Sadiku şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1

(İKİNCİ YARI)
58. dakikada Hakan Özmert’in ceza sahası içerisine gönderdiği ortaya penaltı noktasının hemen önünde bulunan Traore'nin kafa vuruşunda top kalenin üstünden auta çıktı.
70. dakikada Erdem Özgenç’in uzak mesafeden direk kaleye vuruşunda kaleci Nihat Şahin topu uzaklaştırdı.
72. dakikada sol kanattan Gökçek Vederson'un kullandığı serbest vuruşta kaleci Abdulaziz Demircan topu yumruklayarak uzaklaştırmak istedi ancak Aykut Akgün'e çarpan top kaleye yöneldi. Larrys Mabiala'nın kale çizgisinde uzaklaştırmaya çalıştığı top Efe Halil Özarslan'a çarparak ağlarla buluştu. 0-2

Editör: Haber Merkezi