namal-baba-ocagi



AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI, SEÇİM BÜROSU AÇTIĞI ESKİPAZAR’DA MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI


 

NAMAL "CUMHURİYET TARİHİNİN İLK ESKİPAZARLI MİLLETVEKİLİ İNŞALLAH SİZE NASİP OLUR"


 



 

AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Sedat Namal, baba ocağı Eskipazar ilçesinde adeta milletvekili gibi karşılandı.

Namal, Eskipazar ilçesinde oluşturulan seçim bürosunun açılışı öncesi ilk olarak pazar yerini ve esnafları gezdi.

Eskipazarlılar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Sedat Namal daha sonra ilçe merkezinde oluşturulan seçim bürosunun açılışına geçti.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sevdalı, Gençlik Kolları Başkanı Birol Yıldırım, İl Genel meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldığı açılışta konuşan Milletvekili aday adayı Sedat Namal, 7 Haziran 2015’te yapılacak seçimlerin hem ülke açısından hem de Karabük ve Eskipazar ilçesi için Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacağını söyledi.

Eskipazarlılardan aldığı desteği ve gönüllerinden geçeni bildiğini de belirten Namal, “Cenab-ı Allah’ın da takdiri ile Cumhuriyet tarihinin ilk Eskipazarlı bir milletvekili inşallah size nasip olur. Eskipazar’ımızda siyaseten emeği geçmiş bütün başkanlarımıza, yöneticilerimize dostlarımıza teşekkür ediyorum. Burada her partiden partili partisiz her insan var. Tek sevda Eskipazar olduğunu düşünüyorum. Çok kıymetli belediye başkanımızın yaptıkları ortada, bizimde beraberce yürüttüğümüz bir proje var. AK Parti İl Başkanlığı ile TSO Başkanlığı döneminde başlattığımız milletvekillerimizle beraber yürütüyoruz. Ben bu projenin sonuna kadar takipçisi ve Eskipazar’a kazandırılacağının sözünü verebilirim. Siyasette insanlar hemşerilerini, yakınlarını dostlarını bir yerde olanlarını ister. Ama siyasetin ahlaki ve manevi değeri Kuran ayetinde olduğu gibi işi ehline teslim edilmesidir. Bu işi yapabilecek insana teslime dilmesidir. Ben bu noktada sizlere güveniyorum. AK Parti ilçe Başkanımıza, AK Parti yöneticilerimize bu Pazar 14 aday adayımızla beraber temayül yoklamamız var. İlk merdiven basamağının geçilmesi var. Bu noktada en ufak bir endişemiz yok. Eskipazarlı olana oy istenmez, Eskipazarlılar işin gereğini yapar. Bu iş namus ve şeref meseledir. Benim içinde öyledir onlar içinde öyle olduğunu düşünüyorum” dedi.

DİĞER ADAY ADAYLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIN

AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Sedat Namal, Eskipazarlılara çağrıda da bulunarak, “Diğer adaylarının burada büroları ve çalışmaları olacaktır. Ben bir Eskipazarlı olarak sizden ricam, bütün aday adayları partimizin milletvekili olmaya nazmet insanlardır. Bunlara karşı da ev sahipliği yapmanız nezaket göstererek misafirperverlik yapmanızı istiyorum” dedi.

SEVDALI’DAN DELEGEYE ÇAĞRI

AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı Hasan Sevdalı ise, Sedat Namal’a çıktığı kutlu yolda başarılar dileyerek, “Seçim büromuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. 7 Haziran 2015’te genel seçimler var. Bu seçimler hem Karabük ve Eskipazar hem de ülkemiz için çok büyük önem arz ediyor. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın dediği gibi 400 milletvekili kazanmamız lazım. Önümüzdeki bütün engellerin kalkması için 400 milletvekili kazanmamız lazım. Biz Eskipazar ilçe teşkilatı olarak elimizden geleni son haddine kadar kullanacağız. Biz üzerimize düşeni yapacağımıza inanıyorum. Aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Hepsi birbirinden değerli ve özgüvenleri yüksek insanlar. Gönül isterki iki değil daha fazla milletvekili çıkaralım. Pazar günü yapacağımız temayül yoklamasına katılacak arkadaşlarımızın eksiksiz olarak gelerek oylarını kullanmasını istiyoruz. Üzerimize aldığımız görevi en hakkıyla doğrusunu yapmamız gerekiyor. Bunun da gereğini ilk başta Pazar günü ondan sonra 7 Haziran’da sandık başında yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Namal, daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek, bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

 



 

Editör: Haber Merkezi