MHP, YURT GENELİNDE İL VE İLÇE KONGRELERİNİ 17 KASIM – 29 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA YAPACAK


 

MHP KONGRELERİ KARABÜK VE İLÇELERİNDE SICAK ZEMİNDE GEÇECEK GİBİ…


 

mhp-kongreler

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, kongreler takvimini açıkladı. 17 Kasım tarihinde start alacak olan il ve ilçe kongreleri, Şubat ayının sonunda bitecek.

MHP’nin kongre takviminin belirlenmesi ile birlikte, Karabük ve ilçelerinde de hareketlilik başladı.

İlçelerden özellikle Safranbolu kongresine birden fazla adayla gidileceğine kesin gözüyle bakılırken, şimdiden atama ile MHP Safranbolu İlçe Başkanlığına gelen Berke Atay’ın karşısına Muharrem Kaba’nın aday olacağı MHP kulislerinde konuşuluyor.

Safranbolu’da Berke Atay’ın tekrar aday olup olmayacağı merakla beklenirken, geçtiğimiz yerel seçimlerde Safranbolu Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Özta’nın ise kongrede belirleyici bir isim olduğu da vurgulanıyor.

Eskipazar ve Yenice kongrelerine tek liste ile gitme hedefinde olunsa da, birden fazla adayın çıkması bekleniyor.

Karabük Merkez İlçe ve İl Kongrelerinin ise en hareketli geçeceği bölüm olacağı MHP içinde vurgulanırken,  il ve merkez ilçeye aday olmayı düşünenlerin daha henüz kendilerini belli etmediği de gözlemleniyor.

MHP’nin Karabük’teki en önemli kongresi olan, İl Kongresinin sıcak ve bir o kadar sert zeminde gerçekleşeceği de konuşuluyor.

Mevcut İl Başkanı Burhanettin Arslan, henüz aday olup olmadığını açıklamazken, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile 21. Dönem MHP Karabük Milletvekili ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi İlhami Yılmaz’ın izleyecekleri tutumlarının en önemli belirleyici nokta olacağı da ön görülüyor.

Karabük İl ve İlçelerinin kongre tarihleri de önümüzdeki günlerde belirlenecek.

Editör: Haber Merkezi