MHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞI KERVANINA MUHARREM ASKER’DE KATILIYOR


safranbolu-mhp-muharrem-asker

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 4 Ocak’ta yapacağı kongresine Muharrem Kaba’dan sonra, Muharrem Asker’de ilçe başkan adaylığına hazırlanıyor.

MHP’nin yurt genelinde girdiği kongre süreci, Karabük il genelinde de bir hayli hızlı ve sıcak geçmeye başladı.

Geçtiğimiz Pazartesi MHP Safranbolu İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Muharrem Kaba’dan sonra, önümüzdeki hafta içi Muharrem Asker’in de adaylığını açıklaması bekleniliyor.

Karabük Net Haber olarak görüşüne başvurduğumuz Asker, önümüzdeki hafta içi adaylığını açıklayacağını belirtti.

“Bizim için kutsal bir dava olan Ülkücülüğe hizmet noktasında ben de varım” diyen Muharrem Asker şu açıklamalarda bulundu;

“Safranbolu İlçe Başkanlığı adaylığını önümüzdeki hafta açıklayacağım. Bu kongre sürecinde adaşım ve Ülküdaşım ile yan yana bir kulvarda yarışa girmekten mutluyum. Partililerimizin vereceği karara her ikimizde saygılı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu süreç sonrası onun veya benim ilçe başkanlığı sıfatını kazanmamız ikimiz için de önemli olsa da, her zaman davamız için birbirimizin sonuna kadar yanında olacağımızı herkesin bilmesini isterim”

Öte yandan MHP'nin Safranbolu ilçe başkanlığı sürecine partililer, "Safranbolu'da Muharremler bereketi" olarak nitelendiriyor.

Editör: Haber Merkezi