AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

AK Parti Karabük İl Başkanlığına gelen Ceylan, partililer tarafından karşılandı.

Daha sonra toplantı salonuna geçen ve burada konuşan Ceylan, siyasette edindiği tecrübe ile Karabük'e ve ülkesine yeniden milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi.

Seçimin normal bir seçim olmadığını, ülkenin geleceği açısından kritik önem taşıdığını anlatan Ceylan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmak, hükümetimizin yanında olmak, partimizin yanında olmak ve halkımızın yanında olmak bizler için bir görev diye düşünüyorum." dedi. 

- "Cumhurbaşkanımızın yanında olmak önem arz ediyor."

Çok geniş istişareler yaptığını ve kendisinin aday olması için geniş bir kitlenin isteği olduğunu aktaran Ceylan, "Telefonlar aldım. Hiç beklemediğim yerlerden telefonlar aldım. Samimiyetle söylüyorum kendimde bir vazife, bir borç hissettim değerli kardeşlerim. Elbette ki ben de siyaseten artık belli olgunluğa geldim. E bir zaman sonra tabii ki bırakmak durumundayız. Ama tecrübede tpek kolay kazanılmıyor değerli dostlar. Tecrübeye de ihtiyaç var. Böyle hiçbir dönemde Cumhurbaşkanımızın yanında olmak önem arz ediyor." diye konuştu. 

AK Parti'nin kuruluşundan bu güne hem ülke genelinde hemde karabük'te yaptığı yatuırımlardan ve projelerinden bahseden Ceylan, şöyle devam etti:

" Allah nasip ederse milletvekilliğini de tabii ki sizlerle birlikte istişare içinde ortak akılla yürüteceğiz. Ben bu duygu ve düşünce içinde bir kez daha bu seçimlerin ülkemize, milletimize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."