20140423AW070662_01Karabük Üniversitesinde “Sağlıklı düşün, sağlıklı yaşa” adlı konferansa katılmak için Karabük’e gelen Prof. Dr. Ahmet Maranki, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Eşi ve asistanı ile Başkan Vergili’yi ziyaret eden Prof. Dr. Ahmet Maranki “ Karabük Üniversitesinde bir konferans vermek için Karabük’e geldim. Tabiki hemşehrim olan Belediye Başkanı Rafet beyi ziyaret etmeden gitmem olmazdı. Ben öncelikle tekrar belediye başkanı seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum” dedi

KARABÜK HALKI ÇOK KALİTELİ SUYU İÇİYOR

Karabük halkının çok kaliteli su içtiğini yapmış olduğu analiz ile gösteren Maranki, “ Karabük halkı çok şanslı. Şu anda bir şişe suyu ile Karabük Belediyesinin halka vermiş olduğu musluk suyunu analiz yaptık. Yapmış olduğumuz analizde Karabük Belediyesinin vatandaşlara vermiş olduğu su şişe suyundan daha kaliteli su. Yani içilebilecek su standartlarında. Karabük’te yaşayan vatandaşlar su yönünden çok şanslılar” dedi.

Başkan Vergili’de kendisine yapmış olduğu ziyaretten dolayı Maranki’ye teşekkür ederek, sosyal belediyecilik adına halka en iyi hizmeti yapma gayretinde olduklarını söyledi.