KARABÜK BÖLGE TRAFİK EKİPLERİ, BAYRAMA GELEN SÜRÜCÜLERİ LOKUMLA KARŞILADI


 

lokum-gibi-karsilama

Bayramda memleketlerine gitmek için gece yolculuğuna çıkan sürücülere Karabük, Bölge Trafik ekipleri lokum ve kolonya ikram etti.

Karabük-İstanbul Karayolunun Hamzalar Mevkii'nde, Karabük Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada, sürücülere Safranbolu lokumu, kolonya ikram edilirken, ekipler sürücüleri hem uyardı, hem tavsiyelerde bulunarak, sürücülere uyarıcı broşürler verildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram dolayısıyla trafiğin çok yoğun olduğunu söyledi.

Bayram öncesi trafik tedbirlerini arttırdıklarını belirten İlhan, “Halkımızın huzurlu bir şekilde ailelerine ulaşması için uğraşıyoruz. Bayram sürecinde ve bayram sonrası trafikte uygulamalarımız devam edecek. Bizim sürücülerimize tavsiyemiz hız limitlerine ve takip mesafelerine dikkat etmeleri. Uykusuz ve yorgun bir şekilde araç kullanmasınlar. Hız limitlerine kesinlikle uymalarını istiyoruz. Sürücülerimize lokum ve kolonya ikram ederek, uyarı ve tavsiyelerde bulunuyoruz. Uyarıcı broşürler verdik. Şimdiye kadar aldığımız tedbirler ile bölgemizde önemli bir kaza meydan gelmedi. Ufak tefek yaralamalı kazalar meydana geldi. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi